«Ο Κάτας για προπονητής του Παναθηναϊκού» (pic)

«Ο Κάτας για προπονητής του Παναθηναϊκού» (pic)

Ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Όντεντ Κάτας, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».

Καινούριο όνομα ρίχνεται στο τραπέζι για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα λοιπόν με το ισραηλινό Μέσο, «Sport5il», ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας και να διαδεχθεί ουσιαστικά τον Ρικ Πιτίνο!

Ο Κάτας ήταν παίκτης των «πράσινων» τη διετία 1999-2001 και υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση της EuroLeague το 2000 στη Θεσσαλονίκη, καθώς πέτυχε 17 πόντους στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην ομάδα της πατρίδας του. Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Θα είναι ο Ισραηλινός προπονητής στο επίπεδο της EuroLeague, μετά από τόσα χρόνια; Μάθαμε ότι ο Όντετ Κάτας είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και οι Έλληνες θα επικοινωνήσουν μαζί του σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «Sport5il».

Οι Ισραηλινοί λένε επίσης πως ο Μπάιρον Σκοτ είναι στη λίστα των προπονητών που εξετάζει το «τριφύλλι», όπως  και ο Μάικ Μπατίστ, ωστόσο ο τελευταίος δεν έχει εμπειρία στην προπονητική και γι’ αυτό οι πιθανότητες μειώνονται.

Ο Κάτας τα τελευταία 2 χρόνια κάθεται στην άκρη του πάγκου της Χάποελ Ιερουσαλήμ και οι διοικούντες τον ισραηλινό σύλλογο δεν θέλουν να κάνουν αλλαγές εν όψει της νέας χρονιάς, ωστόσο, η έλευση του κορωνοϊού ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ