Διαψεύδει ο Βατούτιν για Μιλουτίνοφ: «Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια»

Διαψεύδει ο Βατούτιν για Μιλουτίνοφ: «Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια»

Ο Αντρέι Βατούτιν διέψευσε με ειρωνικό τρόπο τα σενάρια που μιλούν για συμφωνία του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για συμβόλαιο 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Μάλιστα εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για συμφωνία του Σέρβου ψηλού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μάλιστα με μυθικές απολαβές.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ φέρεται να συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τη ρώσικη αρκούδα με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 9 εκατ. ευρώ. Όμως, ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν με δηλώσεις του απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν την ΤΣΣΚΑ να προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Μιλουτίνοφ.

Ο Βατούτιν σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τα σενάρια που κυκλοφορούν για τα 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια και ουσιαστικά διέψευσε ότι ο Σέρβος θα πάρει αυτό το συμβόλαιο, ειδικά εν μέσω της πανδημίας. Βέβαια, ο Ρώσος πρόεδρος δεν διέψευσε πουθενά τη συμφωνία με τον ψηλό του Ολυμπιακού, ωστόσο αναφέρθηκε στα χρήματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες.

Εξάλλου, ο Μιλουτίνοφ τα έχει βρει με τη ρώσικη ομάδα πριν την εξάπλωση του κορωνοϊού, χωρίς βέβαια να γίνονται γνωστές λεπτομέρειες. Λέτε με την καραντίνα και τα νέα οικονομικά δεδομένα να άλλαξαν και τα δεδομένα της μεταγραφής του Μίλου στην ΤΣΣΚΑ;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βατούτιν:

«Φυσικά, εκατομμύρια ευρώ, και φυσικά πάλι η ΤΣΣΚΑ. Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια! Όλα στην οικονομία καταρρέουν, τα νέα που έρχονται είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, οι περιορισμοί επεκτείνονται και η ΤΣΣΚΑ σκορπάει εκατομμύρια εν μέσω καραντίνας», ανέφερε στο Riasport ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου και συνέχισε με το ίδιο ύφος:

«Ε, βέβαια, εμείς ως γνωστό ζούμε σε άλλο πλανήτη. Λόγω της καραντίνας και της αυτοαπομόνωσης, ούτε που θυμάμαι πλέον την τελευταία φορά που πήρα στα χέρια μου ένα στυλό για να υπογράψω κάτι. Για τη ΤΣΣΚΑ, όπως και για όλους τους συλλόγους της Ευρωλίγκας, είναι τώρα πολύ πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό σχετικά με τους μισθούς με τους υπάρχοντες παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ