Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι το σπίτι μου»

Ιβάνοβιτς: «Η Μπασκόνια είναι το σπίτι μου»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε στο πως ένιωσε την στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα της Βιτόρια.

Στη μέση της σεζόν επέστρεψε στην αγαπημένη του Βιτόρια. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με την Μπασκόνια ανέκαθεν να είναι η… Ιθάκη του, το σπίτι του.

Ο προπονητής των Βάσκων ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρόσφατο «Focus On» της Ευρωλίγκα και τόνισε για την επιστροφή του στην Βιτόρια πως: «Είναι η ομάδα μου. Πέρασαν 10 χρόνια αλλά αισθάνομαι πως γύρισα σπίτι μου. Δεν εννοώ μόνο την ομάδα, αλλά και την πόλη.

Η απόφασή μου ήταν εύκολο γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα και πιστεύω πως μπορώ να την βοηθήσω. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Μπασκόνια ήταν μικρός σύλλογος, τώρα είναι τεράστιος. Τώρα είναι ομάδα υψηλού επιπέδου στην Euroleague.

Θέλω να εκπληρώσω τόσο τις δικές μου όσο και τις φιλοδοξίες της ομάδας. Δεν θα είναι εύκολο».

Για τον Ιβάνοβιτς μίλησε και ο Τορνίκε Σενγκέλια ο οποίος είπε: «Μας άλλαξε την νοοτροπία και την ψυχολογία. Όταν ήρθε είχαμε χάσει αρκετά ματς και όταν ήρθε μας πρόσφερε πολλά με την εμπειρία του» για να προσθέσει από την μεριά του ο Σιλντς: «Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, είναι πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο και ξέρει να σου διδάσκει όσα χρειάζονται. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα μάθαμε αρκετά από αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ