Η Μπαρτσελόνα άγγιξε τον Μιλουτίνοφ, αλλά…

Η Μπαρτσελόνα άγγιξε τον Μιλουτίνοφ, αλλά…

Ο Άντε Τόμιτς αναμένεται να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και ο λόγος είναι το... ναυάγιο των συζητήσεων των Καταλανών με τον Νικόλα Μιλουτίνοφ.

Μια ιστορία του Φεβρουαρίου φέρνει στη δημοσιότητα η Mundo Deportivo και τη συνδέει με τη διαφαινόμενη παραμονή του Άντε Τόμιτς στην Μπαρτσελόνα. Τι αφορά; Τον Νικόλα Μιλουτίνοφ και την πρόταση που είχε από τους Καταλανούς, πρόταση μάλιστα που τον είχε φέρει κοντά στη Βαρκελώνη, πριν συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα είχε πλησιάσει τον σέντερ του Ολυμπιακού και μάλιστα ο ατζέντης του, Μάρκο Γέλιτς, είχε μεταβεί στη Βαρκελώνη για συζητήσεις από κοντά με τον Νάτσο Ροντρίγκες και τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η πρόταση της Μπάρτσα ήταν κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια και ο Μιλουτίνοφ ήταν θετικός στο να υπογράψει, μιας και προτιμούσε να ζήσει στη Βαρκελώνη από τη Μόσχα. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η Μπαρτσελόνα έπεσε στα χρήματα, δίνοντας έξι εκατομμύρια ευρώ, οι Ρώσοι εμφανίστηκαν με περισσότερα χρήματα και παρά το γεγονός πως η Μπάρτσα πήγε στα 6,5 εκατομμύρια, ο Νικόλα Μιλουτίνοφ είχε δώσει τα χέρια με την ομάδα του Ιτούδη, στην οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να κρατήσει στην ομάδα τον Άντε Τόμιτς. Πέραν του «ναυαγίου» με Μιλουτίνοφ, στην Μπαρτσελόνα εκτιμούν τη στάση που κράτησε ως αρχηγός στις επαφές για μείωση συμβολαίου λόγω της πανδημίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ