«Τσεκάρει» τον Εντγκάρας Ουλάνοβας η Αρμάνι Μιλάνο

«Τσεκάρει» τον Εντγκάρας Ουλάνοβας η Αρμάνι Μιλάνο

Το… πολυεργαλείο της Ζαλγκίρις Κάουνας θέλουν οι Ιταλοί στο Μιλάνο. Ο Ουλάνοβας είναι καιρό τώρα στο στόχαστρο του Έτορε Μεσίνα.

Οι Ιταλοί θα είναι πολύ ισχυροί του χρόνου κι αυτό σύντομα θα είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Το Μιλάνο μπορεί να χτυπήθηκε σκληρά από την πανδημία, ο Αρμάνι όμως θέλει να κάνει την ομάδα του πρωταγωνίστρια στην Ευρωλίγκα, γι’ αυτό κι έχει δώσει στον Έτορε Μεσίνα το «πράσινο φως» να προχωρήσει στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στην κορυφή των υπό μεταγραφή παικτών βρίσκεται ο Εντγκάρας Ουλάνοβας.

Ο δυναμικός φόργουορντ της Ζαλγκίρις είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει από το Κάουνας στο Μιλάνο, κεφαλαιοποιώντας την εικόνα που έχει δείξει στην Ευρωλίγκα. Ο Λιθουανός έχει παιχνίδι μέσα κι έξω από το καλάθι, είναι παίκτης που δεν φοβάται τις επαφές, σκληρός στην άμυνα και -το σημαντικότερο- είναι πως θεωρεί ότι ο κύκλος του στους «πράσινους» έκλεισε.

Ο προπονητής της Αρμάνι εκτιμά το ομαδικό πνεύμα του Ουλάνοβας, ο οποίος δεν είναι από τους παίκτες που έχουν ως πρωταρχικό σκοπό το σκοράρισμα, ούτε θέλει πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια του. Και σε μια ομάδα γεμάτη σταρ, παίκτες όπως ο Λιθουανός είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι. Βεβαίως, για την ώρα δεν είναι παρά μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού, μέχρι (και αν) την ολοκλήρωση της μεταγραφής υπάρχει δρόμος για να διανύσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ