Τσόβιτς: «Τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν συμβόλαια 200 εκατομμυρίων»!

 Τσόβιτς: «Τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν συμβόλαια 200 εκατομμυρίων»!

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα παραδέχτηκε δύσκολα θα συνεχιστεί η σεζόν και τόνισε ότι ευτυχώς πλέον δεν θα υπάρχουν υπέρογκα νούμερα στα συμβόλαια των παικτών.

Δύσκολα τα πράγματα στην Ευρωλίγκα και γενικότερα στον αθλητισμό ελέω του κορωνοϊού. Οπως τόνισε από την μεριά του και ο Νεμπόισα Τσόβιτς είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.

 

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου με δηλώσεις του στη σερβική τηλεόραση υποστήριξε μάλιστα ότι πλέον δεν θα υπάρχουν… παράλογα νούμερα στα συμβόλαια των παικτών.

Μεταξύ άλλων ο Τσόβιτς είπε: «Δεν υπάρχει τρόπος να συνεχιστεί η σεζόν. Ακούω το τελευταίο διάστημα διάφορες απόψεις. Έχει ακουστεί, μεταξύ άλλων να παίξουμε σε συγκεκριμένες πόλεις όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό. Η θέση της EuroLeague είναι ο πρωταθλητής να κριθεί στο γήπεδο. Αν δεν είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε αγώνες, η χρονιά ας ληφθεί ως μη γενόμενη. Αυτό που πρότεινε ο Αταμάν, ότι δηλαδή η σεζόν θα μπορούσε να συνεχιστεί στη Σερβία δεν είναι ρεαλιστικό. Όλες οι ομάδες που θα έλθουν στη χώρα μας πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 28 μέρες και να ληφθούν έκτακτα μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, για τι σπορ μιλάμε χωρίς κόσμο στο γήπεδο; Τουλάχιστον μπορεί να βγει κάτι καλό στο κομμάτι του αθλητισμού. Κάτι που μέχρι πρότινος ήταν παράλογο και μη ρεαλιστικό, το να δίνεις δηλαδή συμβόλαιο 200.000.000 ευρώ σε ένα παίκτη! Το πράγμα είχε ξεφύγει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ