Παίρνουν τα χρήματά τους πίσω όσοι έκλεισαν θέση στο F4

Παίρνουν τα χρήματά τους πίσω όσοι έκλεισαν θέση στο F4

Επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτήριων του F4, ανακοίνωσε επί της ουσίας ο Τζόρντι Μπερτομέου. Ήταν υποχρεωτική η απόφαση.

Εντάξει δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Αρκετοί άνθρωποι έσπευσαν να κλείσουν θέση, για να δουν από κοντά τις προσπάθειες των κατά τεκμήριο τεσσάρων καλύτερων ομάδων της Ευρώπης στο F4, όμως φάιναλ φορ δεν θα γίνει κι ως εκ τούτου έπρεπε να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου το προανήγγειλε, η αρμόδια επιτροπή το ανακοίνωσε κι όσοι ήταν… προνοητικοί δεν θα «τιμωρηθούν». Βλέπετε, η Ευρωλίγκα δεν μπορεί παρά να είναι αξιόπιστη κι η… ζημιά από την πανδημία δεν μπορεί να μοιραστεί με τους φιλάθλους. Άλλωστε, το εισιτήριο για το φάιναλ φορ δεν είναι… φτηνή υπόθεση κι η λίγκα δεν θέλει να χάσει κάποιους από τους καλύτερους πελάτες της, καθώς υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν ως must το φάιναλ φορ και δεν το χάνουν για κανέναν λόγο.

Ακόμα κι αν γίνει εντέλει το φάιναλ φορ, ίσως όχι στην Κολωνία, σίγουρα όχι στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, θα γίνει δίχως κόσμο στις εξέδρες, οπότε δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτ’ άλλο η Ευρωλίγκα, από το να επιστρέψει τα χρήματα στους δικαιούχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ