Τι του λείπει του Νικ Καλάθη;

Τι του λείπει του Νικ Καλάθη;

Η Ευρωλίγκα θύμισε στον Νικ Καλάθη πώς ήταν πριν από σχεδόν 10 χρόνια κι ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού απάντησε με χιούμορ.

Μέρες καραντίνας κι η Ευρωλίγκα ψάχνει τρόπους για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του μπάσκετ. Μεταξύ άλλων κάνει αναδρομές στο χθες, προσπαθώντας να θυμίσει τις πιο ένδοξες των στιγμών, να επαναφέρει στη μνήμη μέρες χαράς, μέρες κατάκτησης τίτλου. Δεν μπορούσε να λείπει από αυτή τη διαδρομή η φιγούρα του Νικ Καλάθη, ο οποίος το είδε, το χάρηκε κι αντέδρασε…

Η λίγκα προλόγισε τον τελικό του φάιναλ φορ του 2011, έχοντας στο κέντρο τη φωτογραφία του διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού. Θα δείτε τον Καλάθη και δεν θα τον γνωρίζετε, άλλωστε έχουν περάσει εννέα χρόνια από τότε που οι «πράσινοι» κατέκτησαν στη Βαρκελώνη το τρόπαιο.

Ο «πράσινος» πόιντ γκαρντ δεν δίστασε να… αυτοσαρκαστεί και να απαντήσει στο… εξώφυλλο. «Μου λείπουν τα μαλλιά μου» είπε, δείχνοντας ότι δεν… μασάει. Κι είναι αλήθεια πως η κόμη του χθες, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα, άλλωστε οι φωτογραφίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ