Αταμάν: «Πιστεύω ότι θα γίνει Final 8 και στην Γερμανία»

Αταμάν: «Πιστεύω ότι θα γίνει Final 8 και στην Γερμανία»

Ο προπονητής της Αναντόλου Εφές τόνισε από την μεριά του ότι πιστεύει σε επανέναρξη της Ευρωλίγκας, με την διοργάνωση να θέλει να μαζέψει τις ομάδες σε μία πόλη που έχει χαμηλό ρίσκο.

Εκείνος πιστεύει ότι η Ευρωλίγκα μπορεί να ξεκινήσει και πάλι. Να του χαλάσουμε λοιπόν χατίρι; Ο λόγος για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του αναφορικά με το μέλλον της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Εφές, όπως πάντα αισιόδοξος, τόνισε ότι πιστεύει σε επανέναρξη της Ευρωλίγκας, σε μία πόλη που λογικά θα είναι στην Γερμανία και με Final 8.

O Αταμάν τόνισε: «Η αίσθησή μου είναι ότι η Euroleague θα αρχίσει ξανά τον Ιούλιο. Φυσικά, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών κατά 99%, γιατί θα υπάρχει μεγάλο ρίσκο σε διαφορετική περίπτωση. Η πρόθεση της Euroleague είναι να συγκεντρώσει όλες τις ομάδες σε μία πόλη με χαμηλό ρίσκο και να παιχθούν εκεί οι έξι τελευταίες αγωνιστικές της regular season, πριν διοργανωθεί Final 8.

Η ανακοίνωση για την διοργανώτρια πόλη θα γίνει τον Μάιο, αλλά δε νομίζω πως θα είναι η Κωνσταντινούπολη. Πιστεύω ότι το Final 8 θα γίνει σε μία πόλη της Γερμανίας. Υπήρχαν άλλωστε ήδη κάποιες προετοιμασίες εκεί για το Final Four στην Κολωνία. Αν τα εναπομείναντα ματς δεν παιχθούν, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ