Μήτογλου : «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Μήτογλου : «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Το δικό του σχόλιο για τα δύο προηγούμενα (με Κολοσσό και Εφές) και τα δύο επόμενα (Κόροιβο, Μπαρτσελόνα) παιχνίδια του Παναθηναϊκού έκανε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ένα μίνι απολογισμό για τα παιχνίδια που έδωσε και θα δώσει ο Παναθηναϊκός έκανε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο 21χρονος power forward των πρασίνων στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις τα εντός έδρας παιχνίδια στην κανονική περίοδο της Euroleague, υπογράμμισε ωστόσο πως προέχει η αναμέτρηση με τον «μαχητικό» Κόροιβο.

Το blog του Μήτογλου

Καλησπέρα σας

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους το 2018 να φέρει ό,τι ο καθένας επιθυμεί και στον Παναθηναϊκό μόνο επιτυχίες.

Από την τελευταία μας επικοινωνία μεσολάβησαν δύο σημαντικές νίκες για την ομάδα μας. Το 2017 έκλεισε μια δύσκολη επικράτηση επί του Κολοσσού στη Ρόδο, ενώ το 2018 ξεκίνησε με νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά με τον αγώνα της Ρόδου, είχαμε πει πως θα είναι πολύ επικίνδυνο, όπως και αποδείχθηκε στην πράξη. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φτάσουμε δύσκολα στην επίτευξη του στόχου μας και τη διατήρηση του αήττητου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το σημαντικό είναι ότι στον πρώτο αγώνα του νέου έτους παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι και με τη στήριξη του καταπληκτικού μας κοινού που δημιούργησε για ακόμη μια φορά «καυτή» ατμόσφαιρα, κερδίσαμε την Εφές κρατώντας «αλώβητο» το «σπίτι» μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας να κερδίζεις τα ματς στην έδρα σου. Αυτό θέλουμε να κάνουμε ως το φινάλε, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, μεσολαβεί ή αναμέτρηση με τον Κόροιβο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ ικανοποιώντας τους φιλάθλους μας και να διατηρήσουμε το αήττητο.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ