Hurriyet: «Ο Ομπράντοβιτς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τη Φενέρ»

Hurriyet: «Ο Ομπράντοβιτς συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τη Φενέρ»

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στο θέμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet ο Σέρβος είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρ.

Κι εκεί που όλοι έλεγαν πως ο Ομπράντοβιτς διανύει την τελευταία του σεζόν στην Τουρκία, έρχεται η εφημερίδα Hurriyet για να φέρει… ανατροπή στην υπόθεση. Και σύμφωνα με σημερινό της δημοσίευμα, ο Σέρβος είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ομπράντοβιτς φέρεται έτοιμος να δεχτεί την πρόταση ανανέωσης, παρά το γεγονός πως τα χρήματα θα είναι λιγότερα απ’ αυτά που έπαιρνε.

Επιπλέον, παρ’ ‘ολο που έχει γίνει σαφές πως και το μπάτζετ θα είναι μικρότερο, εντούτοις βλέπει πως σε όλη την Ευρώπη θα συμβεί το ίδιο και αποφάσισε να υπογράψει την παραμονή του στην Πόλη, που θα φέρει και ακόμα μία σπουδαία παραμονή στην Φενέρμπαχτσε.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η παραμονή του, τότε όλα δείχνουν πως ο Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στη Φενέρ, με την οποία άλλωστε έχει και συμβόλαιο. Άλλωστε και ο ίδιος ο 30χρονος γκαρντ είχε δηλώσει πρόσφατα πως τα δεδομένα για το μέλλον του θα άλλαζαν μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του προπονητή που τον πήγε στην Πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ