Πρίντεζης: «Θα έλεγα τρελό όποιον έλεγε ότι θα έμπαινα στην ομάδα της δεκαετίας»

Πρίντεζης: «Θα έλεγα τρελό όποιον έλεγε ότι θα έμπαινα στην ομάδα της δεκαετίας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλάει για τη σπουδαία διάκριση και την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα και στάθηκε στο ότι αυτό που τον χαροποιεί είναι η ομαδική δουλειά και οι τίτλοι και όχι οι ατομικές διακρίσεις και τα δικά του νούμερα.

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν πολλά χρόνια ότι θα ήμουν στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, θα του έλεγα ότι είναι τρελός», αναφέρει στο βίντεο της Euroleague το πιο πρόσφατο μέλος τους σχετικού γκρουπ, προτού προσθέσει:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να αποφεύγω τις συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε δύο τίτλους με την ομάδα, ότι πήγαμε σε Final Four και ότι δώσσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, δούλεψα και δουλεύω πολύ για να είμαι εδώ. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν κερδίσαμε τα τρόπαια της Euroleague γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας».

Επιπρόσθετα, ο Πρίντεζης τόνισε: «Όσο μεγαλώνεις συγκεντρώνεσαι κυρίως σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενο. Εγώ είμαι ευτυχισμένος όταν κερδίζει η ομάδα μου. Τότε απολαμβάνω το παιχνίδι. Προσπαθώ να δίνω το καλυτερο για την ομάδα μου. Δεν ασχολούμαι τόσο με τα στατιστικά. Δεν λέω ότι δεν με νοιάζει ή ότι δεν θέλω να βελτιώνομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή η ομάδα έχει επιτυχίες».

Τέλος, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε και στις back to back κατακτήσεις της Euroleague, λέγοντας:

«Το 2012 κανένας δεν μας περίμενε, όλοι νόμιζαν ότι θα μας κερδίσουν. Το 2013 περίμεναν τι θα δουν, ήξεραν τι ομάδα έχουμε. Παίξαμε εξαιρετικα, ήταν πολύ όμορφο το back to back».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ