GM Εφές: «Δεν έχουμε μιλήσει καν για ανανέωση με τον Λάρκιν»

GM Εφές: «Δεν έχουμε μιλήσει καν για ανανέωση με τον Λάρκιν»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, τις φήμες που θέλουν τον Σέιν Λάρκιν να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Τουρκίας.

Fake news φαίνεται πως είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Σέιν Λάρκιν και την υπογραφή νέου συμβολαίου έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού με την Εφές. Και μπορεί ακόμα και παίκτες να… υποκλίθηκαν στα εκατομμύρια που θα πάρει ο Αμερικανός, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, αλλά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει.

Τουλάχιστον αυτό τόνισε ο καθ’ ύλην αρμόδιος, που είναι ο general manager του συλλόγου. Ο οποίος ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις και με τα οικονομικά.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα «ajansspor.com», ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Τουρκίας, Αλπέρ Γιλμάζ, όχι μόνο διέψευσε πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει υπογράψει, αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν έχει μιλήσει καν με τον παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα.

«Όλα όσα γράφονται για νέο συμβόλαιο του Λάρκιν, απλά δεν είναι αληθή. Δεν έχουμε μιλήσει καν με τον παίκτη», ήταν η λακωνική διάψευση του τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ