Ο Σβεντ δεν σκέφτεται και τόσο την Χίμκι πια

Ο Σβεντ δεν σκέφτεται και τόσο την Χίμκι πια

Ο σταρ των Ρώσων θέλει να παραμείνει μεν στην Μόσχα, όμως παράλληλα εξετάζει προτάσεις άλλων ομάδων, ενώ κοιτάει και την προοπτική του ΝΒΑ.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρωλίγκας και το πιο βαρύ της συμβόλαιο. Ο Αλεξέι Σβεντ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Χίμκι, και οφείλει να δει τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ρώσος «φονιάς» της ομάδας της Μόσχας, είναι ήδη στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα έχει ανοιχτή την πόρτα του ΝΒΑ καθώς θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η Χίμκι όμως; Πριν από την πανδημία του κορωνοϊού ήταν κατά τα φαινόμενα η πρώτη επιλογή του. Μιλούσε με την ομάδα του ακόμα και για ανανέωση του συμβολαίου του. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Και δεν είναι απίθανο από τη νέα σεζόν να τον δούμε στην Ευρωλίγκα (ή μακριά από αυτήν) φορώντας άλλη φανέλα.

Γεγονός που αποκάλυψε και ο μάνατζέρ του, Ομπραν Φίμιτς ο οποίος δήλωσε για τον Σβεντ πως: «Αυτή είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Αλεξέι Σβεντ θα είναι free agent. Πριν από την πανδημία του Covid-19 pandemic συζητούσαμε για νέο συμβόλαιο με την Χίμκι. Είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για να τον κρατήσουν, αφού ο Αλεξέι νιώθει σαν στο σπίτι του εδώ.

Δύο ομάδες Ευρωλίγκας έξω από την Ρωσία έχουν δείξει ισχυρό ενδιαφέρον για τον Σβεντ. Αυτός επίσης θέλει να δει το ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ. Περιμένουμε να ηρεμήσει παγκοσμίως η κατάσταση. Μετα θα αποφασίσουμε που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεξέι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ