Αλήθεια, πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Βατούτιν;

Αλήθεια, πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Βατούτιν;

Φανταστείτε να μην είχε τινάξει ήδη το… καπάκι ο Αντρέι Βατούτιν τι θα έλεγε. Για 30% μείωση κάνει λόγο το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ. Πώς θα το κάνει;

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ακόμη κι η ΤΣΣΚΑ δεν έχει τόσους πόρους για να διασφαλίσει υψηλούς μισθούς και γενικά κανείς στην Ευρώπη δεν θα δώσει υπέρογκα ποσά, από την στιγμή που η κρίση μάς έχει επηρεάσει όλους». Αυτό μας είπε ο Αντρέι Βατούτιν, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να μας πει πώς θα το κάνει, καθώς με τις πρώτες κινήσεις του, εκτόξευσε το μπάτζετ, σε σχέση με το φετινό.

Το αφεντικό της ΤΣΣΚΑ παραδέχθηκε πως «ήδη έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για τη νέα σεζόν, ανακοινώνοντας την επέκταση των συμβολαίων δύο παικτών, αλλά ακόμη δεν είμαστε σε θέση να οργανώσουμε το μπάτζετ, γι’ αυτό έχουμε «παγώσει» όλες τις μεταγραφές άλλων παικτών». Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ όχι μόνο δεν έχει μπει στον πάγο, αλλά αντίθετα ο Σέρβος θα χορτάσει από… πάγο τον Χειμώνα στη Ρωσία.

Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της ρωσικής ομάδας υποστήριξε ότι… δεν βγαίνει. «Με την πτώση εσόδων είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι καλό. Πιστεύω ότι το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 30%. Από την άλλη, ελπίζω αυτή η κρίση, όπως η προηγούμενη, να ρίξει και τις απαιτήσεις των παικτών. Με όλο τον σεβασμό στους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι μισθοί τους δεν καθορίζονται από τα έσοδα των ομάδων και των λιγκών, όπως στο ΝΒΑ, αλλά καθαρά από τις φιλοδοξίες των ιδιοκτητών» είπε, θέλοντας να κατεβάσει τις απαιτήσεις των παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ