«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γυρίζει στον Παναθηναϊκό»

«Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γυρίζει στον Παναθηναϊκό»

Ισπανικό δημοσίευμα έρχεται να δώσει... συνέχεια στην παρότρυνση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον Θανάση Αντετοκούνμπο για επιστροφή στον Παναθηναϊκό και κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία.

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram live του Θανάση Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι είχε βάση σύμφωνα με όσα αναφέρει ισπανική ιστοσελίδα.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έγραψε στον Θανάση να τελειώσει από το NBA και να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και σήμερα ιστοσελίδα της Ισπανίας ανέφερε, πως αυτό θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι και ο παίκτης θα ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Μάλιστα, αναφέρουν και περισσότερες πληροφορίες για την επικείμενη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Αντετοκούνμπο να υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με απολαβές συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, από τον Παναθηναϊκό δεν αναφέρουν τίποτα συγκεκριμένο, αλλά είναι αλήθεια πως το συμβόλαιο που οι Ισπανοί παρουσιάζουν είναι αρκετά μικρό. Μην ξεχνάμε πως ο Αντετοκούνμπο έχει υπογράψει για δύο εκατομμύρια ετησίως στους Μπακς και το δημοσίευμα αναφέρει πως θα έρθει στον Παναθηναϊκό με 400.000 ευρώ τον χρόνο. Κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ