Βατούτιν: «Ευκαιρία να πέσουν τα κασέ των παικτών» (pic)

Βατούτιν: «Ευκαιρία να πέσουν τα κασέ των παικτών» (pic)

O πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ έριξε τις… μπηχτές του προς τους σταρ της Ευρωλίγκας, κατηγορώντας τους για τους υψηλούς μισθούς τους.

Ο Αντρέι Βατούτιν είναι ένας πρόεδρος που τόσα χρόνια δεν σκεφτόταν και τόσο το χρήμα. Τι εννοούμε; Από τους ισχυρούς παράγοντες που ξόδευαν χωρίς δευτερη σκέψη σε παίκτες, πληρώνοντας υπεραξίες για να πείσει τους αθλητές να αφήσουν την Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία για το παγωμένο κρύο της Μόσχας και της Ρωσίας.

Μαζί με δύο τρεις μεγάλες ακόμα δυνάμεις της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ ήταν ανέκαθεν μία από τις ομάδες που ξόδευαν πολλά, ξεπερνώντας κάθε όριο σε μία διοργανωση που όποιος έχει γερό πορτοφόλι, είναι ικανός να αγοράσει τον οποιονδήποτε παίκτη.
οι παχιές αγελάδες πέρασαν για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι όμως κάποτε ήταν σε αυτό το μήκος κύματος.

Πλέον όμως τα πράγματα φαίνεται πως αρχίζουν και αλλάζουν για τους Ρώσους. Αν και η τελευταία τους κίνηση, η απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τρία χρόνια και ένα ποσό κάπου στα 8 εκατομμύρια ευρώ δεν λέει και το ίδιο, ο Αντρέι Βατούτιν, μιλώντας σε ρώσικο Μέσο, είπε μεταξύ άλλων ότι τώρα και λόγω του κορωνοϊού είναι η ευκαιρία οι παίκτες να ρίξουν κάπως το κασέ τους.

Ο Αντρέι Βατούτιν λοιπόν είπε: «Ελπίζω ότι με αυτήν την κρίση θα μειωθεί το κόστος των αθλητών. Με όλο το σεβασμό στους ευρωπαϊκά αστέρια του μπάσκετ, οι μισθοί τους δεν καθορίζονται από το εισόδημα των συλλόγων και των πρωταθλημάτων, όπως στο ΝΒΑ, αλλά σε έναν διαγωνισμό μεταξύ των ιδιοκτητών των ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ