Ράτζα: «Περήφανος που έπαιξα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ράτζα: «Περήφανος που έπαιξα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ο Ντίνο Ράτζα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μπλουζάκι του Ολυμπιακού που φόρεσε στα γενέθλια του, ενώ εξέφρασε την περηφάνια του που αγωνίστηκε στους «αιώνιους».

Ο Ντίνο Ράτζα, με αφορμή τη φωτογραφία του με μπλούζα του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ μίλησε στα «ΝΕΑ» για την επιλογή των «αιωνίων» και έκανε σαφές πως νιώθει περήφανος που αγωνίστηκε τόσο στους «ερυθρόλευκους», όσο και στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αποκάλυψε ποιος του έδωσε την μπλούζα του Ολυμπιακού που φορούσε για τα γενέθλια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου τη χάρισε πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ήμασταν μαζί προτού κηρυχθεί η καραντίνα και μου την έκανε δώρο. Δεν το είχα σχεδιάσει να φορέσω αυτό το φούτερ, απλά έτυχε. Όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι κλεισμένος στο σπίτι μου στο Σπλιτ, είμαι με τις φόρμες και τα αθλητικά μπλουζάκια. Έχω να φορέσω κανονικά ρούχα πάνω από ένα μήνα. Μακάρι να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η περιπέτεια και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας. Και ξέρει τι θα κάνω αμέσως μόλις ανοίξουν τα σύνορα ε; Θα έρθω αμέσως στην Ελλάδα. Πρέπει να σας δω κι επίσης θέλω να παρουσιάσω και την ταινία της ζωής μου που ήδη προβλήθηκε στο Σπλιτ και στο Ζάγκρεμπ», τόνισε ο Κροάτης Hall of Famer.

«Κάθε φορά με ρωτούν αν υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται για υπεκφυγή ή για διπλωματική απάντηση, αλλά είμαι στ’ αλήθεια χαρούμενος και υπερήφανος που έπαιξα και για τις δυο ομάδες. Είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ποιο από τα παιδιά σου αγαπάς περισσότερο. Πέρασα πολύ όμορφα και στους δύο», πρόσθεσε o 53χρονος θρύλος του μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ