Ευχαρίστησε τις ομάδες της Ευρωλίγκας ο Σενγκέλια

Ευχαρίστησε τις ομάδες της Ευρωλίγκας ο Σενγκέλια

Ο διχασμός των παικτών συνεχίζεται. Απέναντι σε όσα υποστήριξε ο Τζέιμς, ο Σενγκέλια έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση των ομάδων.

Γράψαμε πριν δύο ημέρες για τη διχόνοια, που υπάρχει μεταξύ των παικτών της Ευρωλίγκας. Άλλα λένε οι μεν, άλλα οι δε, η ELPA πανηγυρίζει, ο Ντατόμε δηλώνει ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα, ο Τζέιμς τα… χώνει, ο Τζάκσον είναι προβληματισμένος. Κι έρχεται ο Σενγκέλια για να αναδείξει το μπέρδεμα και την εκ διαμέτρου αντίθετη προσέγγιση, που έχουν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες για τα δρώμενα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, που παλεύουν και δουλεύουν σκληρά αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο. Το αναφέρω αυτό εξ ονόματος όλων στην Μπασκόνια. Η απόφαση που ελήφθη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αφορά στην καταβολή, είτε του 80%, είτε του 85% των συμβολαίων, ανάλογα με το τι θα γίνει στη φετινή σεζόν» είπε ο Τόρνικε Σενγκέλια και συμπλήρωσε:

«Νομίζω πως η απόφαση είναι πολύ σημαντική για τους παίκτες και τις ομάδες. Στη δική μου περίπτωση, θέλω να ευχαριστήσω την Μπασκόνια, γιατί έκανε ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να φτάσουμε σε αυτή τη συμφωνία. Είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι».

Όλα αυτά μέχρι την επόμενη ανάρτηση / τοποθέτηση κάποιου παίκτη, ο οποίος θα σταθεί επικριτικά απέναντι στη συμφωνία και στον διάλογο με τις ομάδες. Οι παίκτες δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ποιος έχει δίκιο; Θα δείξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ