Παράταση στην… απόσυρση για δύο σταρ της Ρεάλ

Παράταση στην… απόσυρση για δύο σταρ της Ρεάλ

Ρέγιες και Κάρολ το συζητούν, για το αν θα κρεμάσουν τη φανέλα τους, ή θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες στη Ρεάλ, για έναν χρόνο ακόμα.

Θυμόσαστε πώς το είχε πει ο Ταϊρίς Ράις, όταν ξέσπασε η πανδημία. Είχε μιλήσει για το άδοξο τέλος, μιας ένδοξης καριέρας κι είναι αλήθεια πως η… τάξη απόσυρσης του 2020, αλλιώς ονειρεύονταν το «αντίο». Υπάρχουν κάποιοι παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι δύο αστέρες της Ρεάλ, που το ξανασυζητούν, που θέλουν να έχουν το φινάλε που τους αξίζει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καθυστερήσει το κλείσιμο της αυλαίας.

O Φελίπε Ρέγιες και ο Τζέισι Κάρολ έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Κι είναι δύο εκ των κορυφαίων παικτών, που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ. Αμφότεροι σκόπευαν να κλείσουν την καριέρα τους, ενδεχομένως και με έναν τίτλο, αν οι Μαδριλένοι κατόρθωναν να υπερασπιστούν το στέμμα τους, σε κάθε περίπτωση συμμετέχοντας σε άλλο ένα φάιναλ φορ.

Ο κορωνοϊός αλλάζει τα πλάνα τους, κι αν πιστέψουμε το encestando.es, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν για άλλη μια σεζόν, έτσι ώστε να φτάσουν στο τέλος της καριέρας τους στο γήπεδο, με γεμάτες (όσο θα επιτρέπεται) εξέδρες για το τελευταίο χειροκρότημα κι όχι ανακοινώνοντάς το μέσω… skype. Αυτή τους η απόφαση θα επηρεάσει σαφέστατα και τον σχεδιασμό του Λάσο, ο οποίος έκανε τα πλάνα του δίχως τους δύο «γερόλυκους», τώρα θα το σκεφτεί κι αυτός με άλλη οπτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ