Τον Τόμπκινς της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει η Φενέρμπαχτσε

Τον Τόμπκινς της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει η Φενέρμπαχτσε

Οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς η οικονομική προσφορά τους υπερβαίνει αυτή των Τούρκων, όμως η Φενέρμπαχτσε επιμένει.

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να μην έχει πλέον… γεμάτο πορτοφόλι, όμως οι παράγοντές της δεν παύουν να κοιτάζουν παίκτες από το πάνω ράφι. Πρώτος στόχος για την τουρκική ομάδα είναι ο Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει φέτος, όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, καθώς οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει πολύ καλή προσφορά, προκειμένου να τον κρατήσουν στην ομάδα τους.

Η «Φανατίκ» επικαλέστηκε άρθρο από την Αργεντινή για να πλαισιώσει το ρεπορτάζ της. Ο Τόμπκινς, ο πρώτος παίκτης της Ευρωλίγκας, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, προσφέρει πολλές λύσεις, όντας παίκτης που δεν θέλει κατ’ ανάγκη πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια του, αλλά που στην καλή του βραδιά μπορεί να ξεχαρβαλώσει κάθε άμυνα.

Στα 29 του είναι έτοιμος για να πάρει αυτό που δικαιούται, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως αντι-σταρ κι η Φενέρμπαχτσε μπορεί να του δώσει τον… χώρο, για να καθιερωθεί. Όμως είναι μάλλον δύσκολο να του δώσει τα χρήματα που θέλει, ή που έχει στα χέρια του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τούρκοι χαρακτήρισαν «αστρονομική την προσφορά της Ρεάλ», η οποία υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που προτίθεται να δώσει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ