Τεράστια οικονομική απώλεια για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τεράστια οικονομική απώλεια για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μία διακοπή συνεργασίας που δείχνει ότι στην μετά κορωνοϊό εποχή, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τις ομάδες της Ευρωλίγκας.

Το έχει πει τόσες φορές ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ελάχιστοι μπόρεσαν να διανοηθούν τι επακολουθεί. Ο Αντρέι Βατούτιν είχε μιλήσει για μειωμένο μπάτζετ για την ομάδα της Ρωσίας και μερικές ημέρες μετά ήρθε η διακοπή της χορηγικής συνεργασίας των πρωταθλητών Ευρώπης με την Aeroflot.

Η ρωσική αεροπορική εταιρία συνεργαζόταν με την ΤΣΣΚΑ από το 2004, η οποία έχασε πλέον έσοδα ύψους 4 εκ ευρώ ετησίως, συν το αεροσκάφος για τις μετακινήσεις της, που χρησιμοποιούσε για τις πτήσεις τσάρτερ της.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Βατούτιν είπε: «Είχαμε μία απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, κάθε φορά που υπήρχε κάποιο ζήτημα, αυτό λυνόταν άμεσα. Πετούσαμε με τρομερή άνεση. Δεδομένου ότι κάναμε ταξίδια δύο και τρεις φορές μέσα σε μια βδομάδα, η ταχύτητα αντίδρασης από την πλευρά της Aeroflot ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Το να πετούν οι ομάδες της EuroLeague με τσάρτερ για καιρό θεωρούνταν πολυτέλεια, πλέον όμως δεν είναι. Αποτελεί κάτι αναγκαίο. Τώρα όμως, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση παγκοσμίως, καταλαβαίνεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο να στηριχθείς σε αυτή τη χορηγία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ