Χάκετ: «Υπάρχει σεβασμός με τον Ιτούδη»

Χάκετ: «Υπάρχει σεβασμός με τον Ιτούδη»

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη και για τη χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μία από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές στην Ευρωλίγκα ήταν αυτή του Ντάνιελ Χάκετ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ιταλό να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Χάκετ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ομάδα του, τον εαυτό του, αλλά και την άριστη συνεργασία που έχει με τον Δημήτρη Ιτούδη.

«Θα έβαζα στην ΤΣΣΚΑ 8,5. Χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες, που έπαιρναν μεγάλο χρόνο στο παρκέ, αλλά αντιδράσαμε καλά παρά τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα. Δεν ήμασταν τυχεροί, γιατί τη στιγμή της διακοπής αρχίζαμε να δείχνουμε έτοιμοι ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Σχετικά με τις ατομικές του επιδόσεις, ο 33χρονος ανέφερε: «Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Βρίσκομαι εκεί που ήθελα, τον Φεβρουάριο υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο κι αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και καλή συνεργασία με τον κόουτς Ιτούδη».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας: «Το σκέφτομαι. Ξέρουμε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά, οπότε ποιος ξέρει; Είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά θα δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ