Νιώθει ότι είναι… περιζήτητος ο «πράσινος» Ντεσόν Τόμας

Νιώθει ότι είναι… περιζήτητος ο «πράσινος» Ντεσόν Τόμας

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού μοιάζει να απολαμβάνει τον θόρυβο που γίνεται γύρω από το όνομά του. Θα σπάσει το συμβόλαιο ο Τόμας;

Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Πάντως, δεν μπορεί παρά να γραφτεί ως μια κάποια αντίδραση, από την πλευρά του Ντεσόν Τόμας, που είτε απολαμβάνει τον θόρυβο γύρω από το όνομά του, είτε είναι αποφασισμένος να βρεθεί σε… άλλες πολιτείες. Ο Αμερικανός, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έκανε ένα… αινιγματικό τιτίβισμα.

Υπήρξε ένα ισπανικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Τόμας κι ο Άαρον Ουάιτ θα είναι περιζήτητοι. Ο «πράσινος» παίκτης θέλησε να το αναδημοσιεύσει και να το προβάλλει, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί με ποικίλους τρόπους. Το λογικό θα ήταν ή να μην έδινε σημασία, ή να τόνιζε ότι έχει συμβόλαιο. Ο Τόμας, όμως, προτίμησε απλά να βάλει τη δική του σφραγίδα στο δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει ήδη η… φήμη ότι ο Τσάβι Πασκουάλ τον θέλει στη Ζενίτ. Ο Τόμας είναι πολύ καλός στο μπροστά μέρος του γηπέδου, αντιθέτως είναι μετριότατος έως και πολύ κακός στην άμυνα. Δεν κοστίζει ιδιαίτερα ακριβά κι αυτός ενδεχομένως είναι ο λόγος, που από τη μια ο Παναθηναϊκός δεν λέει όχι στο να μείνει στην ομάδα (δεν θα πέσουν και στα… πατώματα αν φύγει, πόσο μάλλον αν πάρουν και κάποια χρήματα για να συναινέσουν στο να… σκιστεί το συμβόλαιο), από την άλλη υπάρχουν ομάδες, οι οποίες τον έχουν μεταξύ των πρώτων επιλογών.

Όπως και να ‘χει, πολλά θα αλλάξουν στο «τριφύλλι» της επόμενης μέρας, προκειμένου να ανθίσει ξανά κι αυτό το είχαμε καταγράψει σε ανύποπτο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ