Οι Κροάτες μπλέκουν Γκος με Ολυμπιακό και Μακάμπι (pic)

Οι Κροάτες μπλέκουν Γκος με Ολυμπιακό και Μακάμπι (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία ο Αμερικανός γκαρντ μένει ελεύθερος και οι Ερυθρόλευκοι μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν προσεγγίσει την πλευρά του.

Και που να μπούμε και το καλοκαίρι να δούμε τι θα γραφτεί. Αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει, ειδήσεις δεν έχουμε αναγκαστικά, οπότε τα σενάρια για παίκτες και μετακινήσεις ποικίλουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το Μέσο από την Κροατία, crosarka.com, ο Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος, δύσκολα θα παραμείνει στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ και ήδη έχει προσεγγιστεί από δύο ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ποιες είναι αυτές; Ο πρώην συμπαίκτης του Μπογκντάνοβιτς, όπως και τον αναφέρουν στο εν λόγω δημοσίευμα, είναι σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τις δύο ομάδες (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) να έχουν προσεγγίσει την μεριά του μάνατζέρ του και περιμένουν στην… γωνία για την υπογραφή του και τις προθέσεις του. Κάπου εδώ βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι ο Γκος έψαχνε τρόπο για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα πολύ καλό ποσό από τους Γιούτα Τζαζ για το NBA out του.

Στο ΝΒΑ έπαιξε ελάχιστα φέτος, έχοντας 0.4 πόντους και 0,6 ασίστ σε εννιά ματς με τους Μορμόνους ενώ το περισσότερο διάστημα βρέθηκε στην αναπτυξιακή τους ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ