Η Αρμάνι Μιλάνο «ορέγεται» Ουίλμπεκιν

Η Αρμάνι Μιλάνο «ορέγεται» Ουίλμπεκιν

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι Ιταλοί παραμονεύουν στην... γωνία σε περίπτωση που η Μακάμπι δεν μπορέσει να κρατήσει τον Αμερικανό γκαρντ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στα μέσα της σεζόν ανανέωσε τον Σκότι Ουίλμπεκιν για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτοξεύοντας το κασέ του κοντά στα δύο εκατομμύρια δολάρια. Δεν γνώριζε όμως το μέλλον και το γεγονός ότι ο κόσμος θα υποστεί το πλήγμα του κορωνοίού.

Σε αυτό το κομμάτι βασίζεται και το ρεπορτάζ του ισπανικού encestando.es, που τονίζει πως η Αρμάνι Μιλάνο παραμονεύει σε περίπτωση που χαθεί ο Ουίλμπεκιν.

Τι εννοούμε ακριβώς; Οπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί η Αρμάνι Μιλάνο καραδοκεί εάν η Μακάμπι δεν είναι σε θέση να καλύψει το ποσό του συμβολαίου του Ουίλμπεκιν. Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι ελέω κορωνοϊου θα ρίξουν το μπάτζετ της επόμενης σεζόν καθώς έχουν χάσει σημαντικά έσοδα και η ζημιά θα είναι μεγάλη.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να συμβεί το deal! Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της, ήδη έχει κλείσει τον Ουλανόβας, οι Σκόλα, Μπερνς, Σάικς και Νέντοβιτς είναι στην έξοδο ενώ και ο Γκοντάιτις είναι αμφίβολος για την επόμενη σεζόν.
Ο Νέντοβιτς είναι το μεγάλο στοίχημα της Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ετόρε Μεσίνα να θέλει τον Αμερικανό γκαρντ της Μακάμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ