ΤΣΚΚΑ Μόσχας: Θα υποφέρει αναπόφευκτα το μπάτζετ της

ΤΣΚΚΑ Μόσχας: Θα υποφέρει αναπόφευκτα το μπάτζετ της

Στην Ρωσία τονίζεται ότι η ομάδα του στρατού θα χάσει ένα σοβαρό ποσό από το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, κάτι που μοιάζει αναπόφευκτο για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει οικονομικό ντόμινο. Η Ευρωλίγκα συζητάει για μειώσεις μισθών, τα μπάτζετ πέφτουν και κάτι τέτοιο θα συμβεί σε ομάδες που κάποτε δεν θα το περιμέναμε ποτέ.

Οπως και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον διευθυντή επικοινωνίας της, Νικολάι Τσινκέβιτς να μιλάει για τα προβλήματα που αναμένεται να προκληθούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ στην ιστοσελίδα «posta-magazine.ru»:

«Ακόμη και για το καλύτερο κλαμπ της Ευρώπης, την ΤΣΣΚΑ, που ανήκει σε μία τεράστια εταιρία όπως είναι η “Nornickel”, το μπάτζετ της θα υποφέρει αναπόφευκτα. Ήδη, εκτιμάται πως οι ετήσιες απώλειες θα είναι ύψους 450 εκατ. ρουβλιών (σ.σ. περίπου 5,5 εκατ. ευρώ), κυρίως λόγω της συναλλαγματικής διαφοράς, αφού τα περισσότερα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών έχουν υπογραφεί σε ξένο νόμισμα.

Πιθανότατα, την επόμενη σεζόν να γίνουν παιχνίδια χωρίς κόσμο και αυτή είναι άλλη μία μείωση στο εισόδημα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλήσαμε για αναπροσαρμογή των συμβολαίων και προτείναμε στην Ευρωλίγκα να φτάσει σε μία συμφωνία γενικής μείωσής τους. Πράγματι, από την άλλη η κρίση αυτή θα έχει καμία θετική επίδραση, καθώς οι απαιτήσεις των παικτών θα πέσουν, αφού θα δυσκολεύονται οι ομάδες οικονομικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ