Αρμάνι Μιλάνο: Κοιτάει και τον Κάλινιτς!

Αρμάνι Μιλάνο: Κοιτάει και τον Κάλινιτς!

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θέλει να εκμεταλλευτεί την δύσκολή οικονομική κατάσταση της Φενέρ και να κάνει δικό της τον Σέρβο φόργουορντ.

Δεν έχουμε αγωνιστική δράση αυτήν την περίοδο, οπότε οι φήμες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων οργιάζουν. Φυσικό και αναμενόμενο, την ώρα που οι σύλλογοι αναζητούν τον τρόπο που θα στελεχώσουν το ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα πάντως που δεν δείχνει να επηρεάζεται από την κρίση του κορωνοϊού είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί, σύμφωνα με Μέσα του εξωτερικού, δεν έχει σκοπό να ρίξει το μπάτζετ της και κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα λοιπόν κινείται για την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς από την Φενέρμπαχτσε. Η Αρμάνι Μιλάνο θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Φενέρ ψάχνει τον τρόπο να ρίξει το μπάτζετ της καθώς ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα.

Έτσι ιταλικά Μέσα θεωρούν ότι ο Κάλινιτς θα ήταν… θερμός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Μιλάνου και να αφήσει την ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης πριν μερικά χρόνια απέναντι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ