Θες τον Καμπάτσο στο ΝΒΑ; Θα τα «σκάσεις» αδρά…

Θες τον Καμπάτσο στο ΝΒΑ; Θα τα «σκάσεις» αδρά…

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει «δέσει» για τα καλά τον Αργεντινό γκαρντ με την ρήτρα του να είναι... απλησίαστη για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δημοσίευμα από την Κροατία έκανε λόγο πριν μερικές ημέρες ότι  ο Φακούντο Καμπάτσο είναι στο στόχαστρο των Ντάλας Μάβερικς αλλά και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Αργεντινός βραχύσωμος γκαρντ είναι από τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο που κυριαρχούν στην Ευρωλίγκα. Κάνει τα πάντα. Σκοράρει, οργανώνει, «εκτελεί» από κάθε απόσταση, τρέχει την ομάδα του, αμύνεται εξαιρετικά και ηγείται των προσπαθειών μίας εκ των ιστορικότερων ομάδων της Ευρώπης. Της Βασίλισσας…

Λογικό λοιπόν να συγκεντρώνει τα βλέμματα των ομάδων του ΝΒΑ. Με ένα τεράστιο αλλά. Για να φύγει από την Μαδρίτη και να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, η ενδιαφερόμενη πλευρά πρέπει να τα… σκάσει αδρά στην Ρεάλ.

Το buy out του είναι κάπως… απλησίαστο για παίκτης που δεν λογίζεται και ως βασικός πυλώνας μίας ομάδας ΝΒΑ. Όπως λέγεται  για να κάνει δικό της μια ομάδα του ΝΒΑ τον Καμπάτσο, θα πρέπει να ξοδέψει 7 εκατομμύρια δολάρια για την ρήτρα του,  ενώ και ο Αργεντινος θα πρέπει να θυσιάσει μεγάλο μέρος των δικών του αποδοχών. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή, για έναν παίκτη που νιώθει τέλεια στην Ισπανία και ταυτόχρονα υπέγραψε συμβόλαιο ζωής (έως και το 2023) με τους Μαδριλένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ