Το επικό μήνυμα για την… μετακίνηση του Σλούκα στον Ολυμπιακό! (pic)

Το επικό μήνυμα για την… μετακίνηση του Σλούκα στον Ολυμπιακό! (pic)

Μετά τις φήμες για την φυγή του Κώστα Σλούκα από την Φενέρμπαχτσε για τον Ολυμπιακό, κυκλοφόρησε μία ξεκαρδιστική εικόνα επηρεασμένη από την καραντίνα και το 13033.

Η περίοδος που ζούμε είναι περίεργη αδιαμφισβήτητα! Από την Δευτέρα επιστρέφουμε ως ένα σημείο στην καθημερινότητά μας και δεν είμαστε αναγκασμένοι να στέλνουμε μήνυμα στο 13033 για να μπορέσουμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

Ας αφήσουμε αυτό το κομμάτι και να σας εξηγήσουμε την παραπάνω εισαγωγή. Ο Ολυμπιακός φέρεται ως πολύ ζεστός στο ενδεχόμενο να επαναπατρίσει τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε και οι φήμες σε εξωτερικό και στην χώρα μας οργιάζουν για την… μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Κάπου εδώ έρχεται η εισαγωγή του κειμένου μας και η συζήτηση για το 13033. Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει μία ξεκαρδιστική φωτογραφία που μας εμπλέκει τον Σλούκα με τα μηνύματα που στέλναμε.

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια και δεν χρειάζεται να το… κουράζουμε, ο δημιουργός της εικόνας έστειλε SMS στο 13033 με μία αιτιολογία που οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ήθελαν σχετικά με τον Έλληνα γκαρντ.

Δείτε την

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ