Μεσίνα: «Είμαι… ρούκι αφού το τελευταίο Final 4 ήταν πριν έξι χρόνια»

Μεσίνα: «Είμαι… ρούκι αφού το τελευταίο Final 4 ήταν πριν έξι χρόνια»

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο τοποθετήθηκε για την ομάδα του, τόνισε πως θα επιστρέψει στις επιτυχίες ενώ αστειεύτηκε για τον εαυτό του.

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν από τις ομάδες που ξεκίνησαν την σεζόν με τεράστιες προσδοκίες, τα πήγε εξαιρετικά την αρχή όμως στην συνέχεια έχασε την δρόμο της. Έφτασε λοιπόν στο 12-16 και  στην 12η θέση, με τον Ετόρε Μεσίνα πάντως ακόμα να δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της.

Ο προπονητής των Μιλανέζων, επέστρεψε μετά από καιρό στα… μέρη μας τόνισε για την εμπειρία του αλλά και την ομάδα του Αρμάνι πως «Το τελευταίο μου Final 4 ήταν πριν από έξι χρόνια. Οπότε μπορώ να πω ότι φέτος είμαι ρούκι. Αλλά, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βρίσκεσαι εκεί την πρώτη φορά. Γι’ αυτό, ελπίζω αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και για την ομάδα του Μιλάνου. Ωστόσο, αυτό είναι το όνειρό μας.

Οι οπαδοί μας ήταν πολύ ζεστοί και εμείς δουλεύουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους και προσπαθούμε να του δείχνουμε ότι παίζουμε σκληρά και είμαστε όλοι μαζί μέσα στο παρκέ.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που οι φίλοι της Αρμάνι θυμούνται από τις παλιές εποχές, όπου υπήρχε ταλέντο, αλλά και ένα μοναδικό επίπεδο σκληράδας και ενότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ