Μίτροβιτς: «Ποια Μπάγερν; Έχω συμβόλαιο με την Βιλερμπάν»

Μίτροβιτς: «Ποια Μπάγερν; Έχω συμβόλαιο με την Βιλερμπάν»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός διέψευσε τα σενάρια που τον παρουσίαζαν ως «κλεισμένο» από την Μπάγερν Μονάχου.

Στην Γαλλία γραφόταν ότι ήταν έτοιμος για να… κουνήσει μαντήλι και να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου, όμως ο Ζβέζνταν Μίτροβις απευθείας έσπευσε να το διαψεύσει. Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Βιλερμπάν θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους Γάλλους και με τον δικό του τρόπο σχολίασε  στην «Equipe πως «Άκουσα ότι με ανακοίνωσαν στην Μπάγερν Μονάχου και δεν ξέρω που αλλού. Έχω συμβόλαιο με τη Βιλερμπάν. Πριν από δύο εβδομάδες, είχαμε τηλεδιάσκεψη με τους Τόνι Πάρκερ, Νικολά Μπατούμ, Τι Τζέι Πάρκερ και όλο το σταφ. Μιλήσαμε για το ρόστερ, ξέροντας ότι έχουμε αρκετούς παίκτες με συμβόλαιο. Και αυτό είναι όλο…».

Ταυτόχρονα δήλωσε από την μεριά του πως: «Μιλήσαμε για τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε, αλλά κανείς δεν αναφέρθηκε στο συμβόλαιό μου και εάν αυτό θα παγώσει ή θα διακοπεί. Ήταν πριν από δύο εβδομάδες και κανείς δεν μίλησε για την παραμονή μου στη Βιλερμπάν ή σε άλλη ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα στη Λιόν και μου αρέσει πολύ στη Βιλερμπάν.

Υπέγραψα πριν από δύο χρόνια και είμαι ακόμη εδώ. Δεν μου αρέσουν οι φήμες. Περιμένω απλώς την ειδοποίηση για να επιστρέψω στη Λιόν», ενώ για το αν έχει κάποια ενημέρωση για την επανέναρξη της σεζόν στη EuroLeague, είπε: «Όπως όλοι, περιμένω τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και αν θα μας επιτρέψουν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Οι προπονητές της Ευρωλίγκας μιλάμε καθημερινά. Αυτό μας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα είναι το πώς θα επαναφέρουμε σε καλή κατάσταση τους παίκτες από τις ΗΠΑ. Θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προπονήσεων, χωρίς να υπολογίζουμε την καραντίνα. Αυτό που προέχει είναι η υγεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ