Τσόβιτς: «Η Ευρωλίγκα περιμένει μέχρι τις 24 Μαΐου, για να πάρει την τελική απόφαση»

Τσόβιτς: «Η Ευρωλίγκα περιμένει μέχρι τις 24 Μαΐου, για να πάρει την τελική απόφαση»

Ο ισχυρός άντρας του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα του αλλά και η διοργανώτρια αρχή.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς μίλησε στο «TV Hepi» και εξέφρασε αρχικά τις επιφυλάξεις του, για το restart της σεζόν.

Ο ισχυρός άντρας των Σέρβων τόνισε:: «Έχουμε λάβει κάποιες οδηγίες, για προπονήσεις σε ανοικτούς χώρους. Η σεζόν διεκόπη στις 11 Μαρτίου. Η ομάδα ευτυχώς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, η οποία είχε κρούσματα κορονοϊού. Οι παίκτες μας ήταν για 28 ημέρες σε καραντίνα, οι ξένοι έφυγαν και μόνο ο Ότζο έμεινε στο Βελιγράδι. Είναι αγένεια και ανήθικο να συζητάμε για τα σπορ, την στιγμή που πεθαίνει κόσμος. Νοιαζόμαστε για τους παίκτες, ζητώντας καθημερινή ενημέρωση από εκείνους. Οι οδηγίες αναφέρουν πως οι παίκτες στην προπόνηση πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις, το οποίο είναι αδύνατο σε ένα άθλημα επαφής. Αν ο ιός μεταδίδεται στον αέρα, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με την επαφή!».

Όσον αφορά το αν θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στην Euroleague, σχολίασε: «Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό. Είναι περίπου 300 παίκτες, από 18 ομάδες και οι 90 είναι Αμερικανοί. Ο ιός δεν έχει την ίδια έξαρση σε όλες τις χώρες. Η ερώτηση είναι πότε θα φτάσει στο πικ της η έξαρση στις ΗΠΑ. Η Euroleague περιμένει μέχρι τις 24 Μαΐου, για να πάρει την τελική απόφαση. Τότε, ο Ερυθρός Αστέρας καλείται να φέρει παίκτες στο παρκέ και αυτό κατά πόσο θα είναι ρεαλιστικό; Δεν νομίζω ότι είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ