Ζέρβας: «Σημαντικό για την πόλη και την οικονομία της»

Ζέρβας: «Σημαντικό για την πόλη και την οικονομία της»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξήγησε γιατί θέλει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση του final-8 της Ευρωλίγκας. Αν γίνει…

Μπορεί ακόμα να μην είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί στο παρκέ η σεζόν για την Ευρωλίγκα, μπορεί όσο περνά ο καιρός να μοιάζει όλο και πιο απόμακρο αυτό το σενάριο, μπορεί να είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να επανασχηματιστούν οι ομάδες (ειδικά μέχρι να αποφασίσουν τι θα γίνει με τις πτήσεις και να λειτουργήσουν ξανά οι εναέριες επικοινωνιακές οδοί), όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να ελπίζει ότι θα αναλάβει η Θεσσαλονίκη το final-8.

«Η Ελλάδα -και η Θεσσαλονίκη ειδικότερα- είναι από τις πιο ασφαλείς περιοχές. Πληροφορηθήκαμε ότι η Ευρωλίγκα έκανε μια προεπιλογή. μεταξύ της Λιθουανίας, της Σερβίας και της Ελλάδας, για την οποία ακουγόταν η υποψηφιότητα της Αθήνας. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη. με δεδομένο ότι διαθέτει ασφάλεια, εμπειρία, εξαιρετικούς αθλητικούς χώρους, νοσοκομειακή και ξενοδοχειακή υποδομή και το ότι είναι εύκολη στη μετακίνηση» είπε ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας και πρόσθεσε:

«Από την άλλη πλευρά, συναντήσαμε ένα θετικό πνεύμα στο να γίνει στην πόλη μας το Final 8, εφόσον βεβαίως διεξαχθεί. Μιλάμε για 15 διανυκτερεύσεις. μέσα σε διάστημα ενός μηνός. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη μας, την προβολή της και την οικονομία της».

Βεβαίως, η Θεσσαλονίκη δεν είναι η μοναδική πόλη που ερίζει, υπάρχει άλλωστε και η επιλογή της Αθήνας, άρα η χώρα μας έχει καταθέσει δύο προτάσεις, όμως στην παρούσα φάση οι ταγοί της Ευρωλίγκας δεν ανησυχούν για το «πού», αλλά για το «πώς» και το «πότε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ