Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέλος στην ομάδα της δεκαετίας

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέλος στην ομάδα της δεκαετίας

Ο Σέρβος μπορεί να πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά δεν θα μπορούσε να λείψει από την ομάδα της δεκαετίας της Ευρωλίγκας.

Ναβάρο, Γιουλ, Διαμαντίδης, Τεόντοσιτς, Ντε Κολό, Ντόντσιτς, Πρίντεζης, Χάινς… Η ομάδα αρχίζει να σχηματίζεται και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει ένας από τους πληρέστερους παίκτες, που πέρασαν από τα γήπεδα της Ευρωλίγκας. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι το νέο μέλος της ομάδας της δεκαετίας της Ευρωλίγκας κι είναι αλήθεια πως δεν μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός.

Μπορεί πολύς κόσμος να μην τον θυμάται με τη φανέλα της Παρτιζάν, όμως στη Φενέρ άφησε το στίγμα του, τρία χρόνια ήταν… θαμώνας του φάιναλ φορ, κατέκτησε κι ένα τρόπαιο (το 2017 στην Κωνστανινούπολη, στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό), οπότε δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά γι’ αυτόν. Άλλωστε, εξαργύρωσε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την τουρκική ομάδα, μετακομίζοντας στο ΝΒΑ.

Είναι πρόδηλο ότι υπάρχουν ουκ ολίγοι σπουδαίοι παίκτες, για να σχηματίσουν την ομάδα της δεκαετίας (2010-2020), το θέμα είναι ποιοι δεν θα χωρέσουν σε αυτή και με την πληθώρα των αστέρων, στο τέλος της ημέρας, θα υπάρχουν ονόματα, που δεν θα ενταχθούν και θα δημιουργήσουν αντιδράσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ