Τζεραρντίνι: «Θέλει να μείνει ο Ζέλικο, αλλά…»

Τζεραρντίνι: «Θέλει να μείνει ο Ζέλικο, αλλά…»

Προτεραιότητα του Σέρβου τεχνικού είναι η Φενέρ, όμως όπως τονίζει ο GM της θα περιμένει πρώτα να δει τι θα συμβεί στο μπάτζετ της ομάδας.

Ο Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι δείχνει πως έχει πιεστεί ιδιαίτερα σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής είναι φειδωλός σχετικά με το μέλλον του στην Φενέρ. Τα οικονομικά προβλήματα τον απασχολούν, κάτι που επιβεβαίωσε ως ένα σημείο και ο GM των Τούρκων.

Ο Τζεραρντίνι σε νέες δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, αλλά θα περιμένει να δει τι θα συμβεί με το μπάτζετ, το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί.

Αναλυτικά λοιπόν είπε: «Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, αλλά περιμένει όπως όλοι, για να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Σίγουρα θα γίνει αναπροσαρμογή στο μπάτζετ, με νέα νούμερα και νέους προσδιορισμούς. Όταν θα τα ξέρουμε αυτά, τότε θα ξέρουμε και περισσότερα για τον Ομπράντοβιτς. Αλλά, το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο.

Επίσης, αυτή η εποχή είναι των ψευδών ειδήσεων και των κουτσομπολιών, αλλά είναι φυσιολογικό, καθώς δεν υπάρχει αθλητική δραστηριότητα. Οι Κάλινιτς και Ντατόμε δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουν. Για να γυρίσουμε και στην προηγούμενη κουβέντα… Όταν δεν γνωρίζεις τι διαστάσεις θα πάρει στο μέλλον μία ομάδα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για διαπραγματεύσεις συμβολαίων, μπάτζετ και όλων των υπολοίπων», δήλωσε σχετικά στο «basketinside.com», ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ