Η εντυπωσιακή αλλαγή του Γιώργου Παπαγιάννη! (pic)

Η εντυπωσιακή αλλαγή του Γιώργου Παπαγιάννη! (pic)

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού πρόσεξε υπερβολικά το σώμα του όσο καιρό ήταν σε καραντίνα, φαίνεται φανερά αδυνατισμένος και έτοιμος για να επιστρέψει ακόμα πιο βελτιωμένος.

Αυτήν την περίοδο οι παίκτες έχουν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Το πρόβλημα κάθε αθλητή είναι πως θα διατηρηθεί σε φόρμα. Δύσκολα πράγματα να μην μπορείς να αθληθείς στο σπορ που ασχολείσαι, την ώρα που η καραντίνα λειτουργεί ανασταλτικά στον μεταβολισμό τους. Κάποιοι ας πούμε παχαίνουν και μένουν εκτός φόρμα.
Αυτό δεν ισχύει καν για τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού όχι απλά πρόσεξε τον οργανισμό του και την διατροφή του, αλλά τα αποτελέσματα της καραντίνας ήταν εντυπωσιακά!

O Big Papa λοιπόν έχει χάσει αρκετά κιλά, έχει δουλέψει πάρα πολύ όλο το διάστημα που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και αναμένεται να δουλέψει ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα, για να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένος από ότι ήταν προ κορωνοϊού.

Τα… αποτελέσματα αυτής της δουλειάς τα έδειξε και ο μάνατζέρ του, Μάριος Ολύμπιος, με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ