Πάει για τη μεταγραφή της χρονιάς η Αναντολού Εφές

Πάει για τη μεταγραφή της χρονιάς η Αναντολού Εφές

Τον Έκπε Ούντοχ έχει βάλει στο στόχαστρό της η Αναντολού, θέλοντας να δείξει από νωρίς ότι του χρόνου θα είναι ξανά στην πρώτη σειρά.

Ήταν ο παίκτης που έκανε καλύτερη τη Φενέρμπαχτσε, ήταν εκείνος που γέμισε τη ρακέτα, ήταν εκείνος πάνω στον οποίο… πάτησαν οι συμπαίκτες του για να κόψουν το διχτάκι και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Από τη στιγμή που ο Έκπε Ούντοχ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, το χειρότερο σενάριο για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης είναι να μετακινηθεί στην Αναντολού Εφές.

Τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία κυκλοφορεί πολύ έντονα ότι ο θηριώδης σέντερ, που βαρέθηκε την Κίνα κι έζησε το αμερικανικό όνειρο του ΝΒΑ, θα καταλήξει στην αγκαλιά του Αταμάν. «Δεν έχουμε προχωρήσει σε μεταγραφικές συζητήσεις. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Θέλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην χαλάσουμε το πετυχημένο ρόστερ μας», ανέφερε ο Αλπέρ Γιλμάζ, τζέντεραλ μάνατζερ της Αναντολού.

Δεν είναι παράλογο, καθώς δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες, καθώς ενδέχεται πάντα να συνεχιστεί η φετινή περίοδος και θέλει όλους τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και να παίξουν για να κεφαλοποιήσει η τουρκική ομάδα την πολύ καλή σεζόν, όσο παίχτηκε μπάσκετ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουν προς όλες τις κατευθύνσεις, πως δεν ετοιμάζουν από τώρα τα πλάνα τους κι ο Ούντοχ δεν μπορεί παρά να είναι στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για εξαιρετικό σέντερ, αλλά γιατί είναι και μια επιμέρους νίκη απέναντι στη Φενέρ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ