Επιβεβαίωση από τον ατζέντη του Καμπάτσο: Μιλάμε με το ΝΒΑ

Επιβεβαίωση από τον ατζέντη του Καμπάτσο: Μιλάμε με το ΝΒΑ

Από το στόμα του ατζέντη τού Φακούντο Καμπάτσο επιβεβαιώθηκε ότι ο Αργεντίνος έχει ανοιχτή γραμμή με το ΝΒΑ. «Ψάχνεται» η Ρεάλ.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Φακούντο Καμπάτσο, τόσο με την Εθνική Αργενινής, όσο και με τη Ρεάλ, δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ. Άλλωστε, μοιάζει να διαθέτει το πακέτο, είναι… σκυλί του πολέμου (κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους Αμερικανούς), έχει δημιουργήσει όνομα. Όλα αυτά ήταν θεωρητικά, μέχρι την παρέμβαση του ατζέντη του.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού πόιντ γκαρντ, Κλαούντιο Βιλανουέβα, επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης της Ρεάλ είναι στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο τη δεδομένη στιγμή. «Αυτό το θέμα για τον Καμπάτσο και το ΝΒΑ προέκυψε από ένα tweet από την Κροατία. Θα σας πω κάτι για να είμαι ξεκάθαρος:

Τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι σκάουτερ του ΝΒΑ έχουν μιλήσει μαζί μου χίλιες φορές. Ο Καμπάτσο εδώ και τρία χρόνια είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη και όντας ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη, σημαίνει ότι είναι ένας εκ των τριών κορυφαίων παικτών στην Ευρώπη. Αν το ΝΒΑ δεν έχει το βλέμμα στραμμένο σε έναν εκ των καλύτερων, θα ήταν τρελό» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν έχουν γίνει συζητήσεις και επίσης σήμερα το ΝΒΑ δεν ξέρει πώς θα ολοκληρωθεί και αν τελειώσει τώρα, πώς θα αρχίσει η επόμενη σεζόν. Δεν ξέρουν το σάλαρι καπ. Έτσι, μου λέτε αν με ρώτησαν για τον Καμπάτσο; Θα σας πω «ναι, χιλιάδες φορές». Όμως σήμερα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ