Από αύριο ξεκινούν ατομικές προπονήσεις στο Μιλάνο

Από αύριο ξεκινούν ατομικές προπονήσεις στο Μιλάνο

Η Αρμάνι ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις εγκαταστάσεις της για ατομικές προπονήσεις, όποιων παικτών θέλουν. Το πρώτο βήμα της επιστροφής στο μέλλον.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε, που βλέπαμε με… σφιγμένη καρδιά το Μιλάνο και το Μπέργκαμο να δοκιμάζονται σκληρά από την πανδημία. Η αναφορά στις συγκεκριμένες πόλεις είχε να κάνει μόνο με την αύξηση του αριθμού των ανθρώπων, που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται εκεί. Η ζωή, όμως, βρίσκει πάντα τον δρόμο της κι η επιστροφή στις (ατομικές) προπονήσεις για τους παίκτες της Αρμάνι, μοιάζει να είναι κάτι παραπάνω από επιστροφή στην κανονικότητα. Μοιάζει να είναι μια… μεγάλη νίκη.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως από αύριο ανοίγει τις εγκαταστάσεις της, προκειμένου όποιος από τους αθλητές που έχουν μείνει στο Μιλάνο επιθυμεί, να αθληθεί ατομικά. Ακόμα δεν επιτρέπεται ομαδικού τύπου εκγύμναση, μια και όλοι θέλουν να πάνε πολύ προσεκτικά, ώστε να μην υπάρξει ανεπιθύμητο κρούσμα.

Όπως και να ‘χει είναι το πρώτο βήμα, για να ξαναμπεί στη ζωή των Ιταλών το μπάσκετ, για να αρχίσει να βελτιώνεται η κοινωνική τους ζωή, για να αρχίσουν να ανακτούν πράγματα, που τους στέρησε η πανδημία. Και για τους παίκτες δεν είναι… άλλη μια μέρα στη δουλειά, αλλά επιστροφή στον τρόπο ζωής, που έχουν μάθει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ