Μίτσιτς: «Με τον Λάρκιν μιλάμε για το ΝΒΑ, σημαντικό να είσαι χαρούμενος»

Μίτσιτς: «Με τον Λάρκιν μιλάμε για το ΝΒΑ, σημαντικό να είσαι χαρούμενος»

Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά μετ την προϋπόθεση ότι θα παίζει.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς την τελευταία περίοδο έχει… πέραση. Είναι εξάλλου εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρωλίγκας και από τους παίκτες που έχουν ανοδική πορεία.

Το όνομά του «παίζει» αρκετά αυτό το διάστημα και γράφεται ότι τον θέλουν οι Σίξερς. Ο Μίτσιτς πάντως, μιλώντας σε Μέσο της Λιθουανίας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο ΝΒΑ, ενώ τόνισε ότι διαρκώς μιλάει με τον Λάρκιν για αυτήν την… περιπέτεια.

Αρχικά για το εάν μιλάει με τον Λάρκιν και εάν μαθαίνει για το ΝΒΑ είπε: «Μιλάω μόνο μαζί του για το ΝΒΑ. Τον ρωτώ διάφορα. Ξέρω ότι του αρέσει και θα ήθελε να επιστρέψει. Αλλά ξέρει ότι είναι σημαντικό να είσαι χαρούμενος. Αυτό θέλω και εγώ. Σίγουρα, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το πού θα είσαι χαρούμενος. Αλλά ο Λάρκιν είναι καλά τώρα τους… σκοτώνει όλους. Έτσι νιώθω και εγώ και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω όταν πάρω την απόφαση για το ΝΒΑ. Θέλω να είμαι σε μία ομάδα και να παίζω, δεν μου αρκεί να είμαι απλά στο ΝΒΑ. Δεν θα με έκανε χαρούμενο κάτι τέτοιο».

Τέλος για την Ευρωλίγκα είπε: «Είμαι ο τύπος που θα ήμουν εντάξει αν υπήρχε οριστική διακοπή. Αν όμως έχουμε μία πιθανότητα να παίξουμε, θα είμαι έτοιμος και χαρούμενος να παίξω. Μου αρέσει το μπάσκετ, θέλω να βρίσκομαι στο παρκέ. Δεν θα μου ήταν δύσκολο να επιστρέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ