Σε πελάγη ευτυχίας ο Τζέιμς Γκιστ, έφτιαξε… πεντάδα!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Τζέιμς Γκιστ, έφτιαξε… πεντάδα!

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος. Ο Γκιστ ανακοίνωσε ότι η Χόλι είναι έγκυος στο τρίτο παιδί του.

Όπως έγραψε «Γκιστ πάρτι των 5, παρακαλώ. Αγόρι νούμερο 2. Η κληρονομιά των Γκιστ συνεχίζεται»! έφτιαξε τη φωτογραφία που βλέπετε, η οποία έχει από πάνω τις ημερομηνίες γέννησης των μελών της οικογένειάς του, με το τελευταίο να έχει αντί για να νούμερο… μπαλόνια (ή λουλούδι, δεν παίρνουμε όρκο). Αν δεν καταλάβατε, ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού περιμένει το τρίτο παιδί του, καθώς η σύζυγός του Χόλι είναι έγκυος.

Τον Φθινόπωρο του 2020 αναμένεται να ολοκληρωθεί η… πεντάδα των Γκιστ, καθώς είναι ο Τζέιμς, η Χόλι, η κόρη από τον πρώτο του γάμο και πλέον τα δύο αγόρια, ένα που μεγαλώνει κι ένα που έρχεται. Η ευτυχία δεν κρύβεται, ο Γκιστ έκανε τα πάντα για να το δείξει, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το… νέο, το οποίο μοιράστηκε με όλους τους φίλους του.

Πλέον με δύο αγόρια, καιρός είναι να ετοιμάζει τα συμβόλαια, καθώς αν πάρουν από τον μπαμπά τους, τότε πράγματι κι η… μπασκετική δυναστεία θα συνεχιστεί. Εμείς, πάντως, να ευχηθούμε «με έναν πόνο» και να γεμίσει ευτυχία το σπιτικό των Γκιστ.

 

View this post on Instagram

 

We liiiiiiiiiiiiiiit 🕺🏿🕺🏿🕺🏿🕺🏿🕺🏿🕺🏿#GistPartyOf5Please#BoyNumber2#GistLegacyContinues

A post shared by James Gist III (@gistovic15) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ