Η Μακάμπι προειδοποιεί: «Προτεραιότητά μας η Ευρωλίγκα»

Η Μακάμπι προειδοποιεί: «Προτεραιότητά μας η Ευρωλίγκα»

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία τονίζει πως στις 25/5 θα πάρει την τελική της απόφαση της για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Το πρωτάθλημα του Ισραήλ  επιστρέφει επίσημα στις 20 Ιουνίου αυτό όμως δεν σημαίνει πως και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συμμετάσχει σίγουρα στην Winner League.

Ο λόγος είναι απλός και έχει το όνομα: Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσή της ότι για αυτήν προέχει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στις 25/5 αναμένεται να ανακοινώσει που τελικά θα αγωνιστεί. Και αυτό επειδή μέχρι και τις 24 Μαΐου θα παρθεί η τελική απόφαση για την Ευρωλίγκα. Εάν αυτή συνεχιστεί, τότε η Μακάμπι θα ακολουθήσει το πρόγραμμά της και όχι εκείνο του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση της Μακάμπι αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Μόλις μάθουμε τι θα συμβεί με την Ευρωλίγκα, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Προτείναμε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ τον Σεπτέμβριο, ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγώνες με κοινό στις εξέδρες, αλλά δεν είδαμε ανταπόκριση. Επαναλαμβάνουμε, αν η Ευρωλίγκα επιστρέψει, η Μακάμπι δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Πλέον αναμένουμε την επιστροφή των παικτών μας τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ