Όταν ο Ολυμπιακός παρέσυρε την ΤΣΣΚΑ στο Λονδίνο (pics+vid)

Όταν ο Ολυμπιακός παρέσυρε την ΤΣΣΚΑ στο Λονδίνο (pics+vid)

Οι Ερυθρόλευκοι σαν σήμερα, έπαιζαν εξαιρετική άμυνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, περνούσαν με 69-52 το εμπόδιό της και έπαιρναν την πρόκριση το τελικό του Λονδίνου στο Final 4 της Ευρωλίγκας το 2013.

Ενα χρόνο νωρίτερα, την σεζόν 2011-12, την είχε ρίξει στο καναβάτσο με το επικό καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Όμως αυτό όπως φαίνεται δεν της είχε γίνει μάθημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Οι δρόμοι των Ρώσων συναντήθηκαν με τον Ολυμπιακό και στο Λονδίνο, με την κατάληξη να είναι πιο επίπονη όμως.

Οι Ερυθρόλευκοι ήξεραν πως η ομάδα του Μεσίνα θα θελήσει να εκδικηθεί, όμως στον ημιτελικό του Final 4 στην Αγγλία δεν της άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο για να το πιστέψει αυτό.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν απόλυτα διαβασμένο και… έπνιξε με την άμυνά του την ΤΣΣΚΑ. Το γεγονός ότι την άφησαν στους 52 πόντους μιλάει από μόνο του.

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ημιτελικού του Λονδίνου επικεντρώθηκε στο πως θα εξουδετερώσει τα ατού μίας ομάδας που ήθελε όσο τίποτε άλλο την επιστροφή στην κορυφή. Οι Πειραιώτες έφεραν λοιπόν το παιχνίδι στα ίσα τους και με όπλα τους Κάιλ Χάινς και Πέρο Άντιτς διέλυσαν τους Μοσχοβίτες με 69-52 και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα): Τεόντοσιτς 5(1), Μίτσοφ 3(1), Τζάκσον 7(1), Κρστιτς 2, Ουίμς 13(2), Έρτσεγκ 2, Βοροντσέβιτς 2, Καούν 7, Κριάπα 11(2), Παπαλουκάς.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 13, Λο 6, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 8, Περπέρογλου 8(1), Σερμαντίνι 5, Σλούκας 5(1), Πάουελ, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 5(1), Κατσίβελης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ