«Πιθανός αντικαταστάτης του Καλάθη ο Γιόβιτς» (vids)

«Πιθανός αντικαταστάτης του Καλάθη ο Γιόβιτς» (vids)

Δημοσίευμα από την Κροατία αναφέρει ότι ο Στέφαν Γιόβιτς είναι ένας από τους επικρατέστερους για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως βρίσκεται σε ένα πού δύσκολο «σταυροδρόμι», αφού όλα δείχνουν πως θα αναγκαστεί να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ του για τη νέα σεζόν, αφού ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να ρίξει τουλάχιστον κατά 40% το μπάτζετ σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, κάτι που σημαίνει πως τα μεγάλα συμβόλαιο όπως αυτό του Νικ Καλάθη και του Τζίμερ Φριντέτ δεν θα υπάρχουν. Αυτόματα λοιπόν ο Έλληνας γκαρντ και ο Αμερικανός είναι στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα φαίνεται πως το διαζύγιο ανάμεσα στους παίκτες και τον Παναθηναϊκό θα έρθει και θα είναι φιλικό.

Φυσικά η περίπτωση που ενδιαφέρει περισσότερο από τις δυο είναι εκείνη του Καλάθη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και τον ηγέτη του τριφυλλιού. Εφόσον, λοιπόν ο Έλληνας γκαρντ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μοιάζει δεδομένο ότι θα βρει μεγάλο συμβόλαιο είτε στην Ευρώπη είτε στο ΝΒΑ, με το ενδιαφέρον να είναι ήδη έντονο.

Ο Παναθηναϊκός όμως από την πλευρά του θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και μάλιστα φέρεται να τον έχει βρει. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία, οι πράσινοι πρόκειται να κινηθούν για τον Στέφαν Γιόβιτς, o οποίος αγωνίζεται στη Χίμκι.

Στην τρέχουσα σεζόν στην διοργάνωση με τη Χίμκι, ο Γιόβιτς (με παρελθόν σε Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν Μονάχου) ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό, παρόλα αυτά κατάφερε να παίξει σε 17 ματς, έχοντας μέσο όρο 7.6 πόντους, 53.2% στο τρίποντο, 4.2 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος γκαρντ έχει το στιλ του Καλάθη, αφού είναι εξαιρετικός αμυντικός, πολύ καλός οργανωτής και διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Είναι ένας all around γκαρντ που μπορεί να κάνει τα πάντα και όπως ο Έλληνας γκαρντ κι αυτός δεν έχει το καλύτερο σουτ, αλλά είναι αξιόλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ