Εφές: «Δύσκολα θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα»

Εφές: «Δύσκολα θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα»

Ο General Manager της τούρκικης ομάδας, Αλπέρ Γιλμάζ υποστήριξε πως παρά την επιθυμία της διοργάνωσης για επιστροφή στις υποχρεώσεις, δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στις 24 Μαΐου αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα συνεχιστεί η Ευρωλίγκα. Οσο περνάει ο καιρός, τόσο και λιγότεροι από τους εμπλεκόμενους πιστεύουν ότι μπορεί η διοργάνωση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Από την μεριά του, ο General Manager της Εφές, ο Αλπέρ Γιλμάζ, σε δηλώσεις του έδειξε ότι παρά την προσπάθεια της Ευρωλίγκας, πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να έχουμε δράση το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως:

«Η EuroLeague κάνει τα πάντα για να παίξουμε. Συνεργάζεται με όλα τα κλαμπ. Η διοργάνωση είναι ένα οικοδόμημα που περιλαμβάνει 10 χώρες αλλά επηρεάζει 15-16. Απαιτείται σοβαρή οργάνωση μεταξύ των 10 χωρών για να αρχίσουν να ταξιδεύουν άμεσα, να μαζευτούν σε μία περιοχή και να αρχίσουν τα παιχνίδια. Γίνεται σοβαρή δουλειά πάνω σε αυτό.

Η κατάσταση στη χώρα μας βελτιώνεται, αλλά ο αριθμός των ασθενών στη Ρωσία αυξάνεται καθημερινά. Στην Ισπανία τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα από ότι στην Ιταλία και δεν ξέρουμε πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως βρίσκονται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού αυτή τη στιγμή. Οι ξένοι παίκτες των περισσότερων ομάδων προέρχονται από εκεί. Για αυτό το λόγο η απόφαση της 24ης Μαΐου πάρθηκε με γνώμονα να υπάρχει ικανός χρόνος για τα ταξίδια και την έξοδο από την απαιτούμενη καραντίνα έπειτα από την ημερομηνία αυτή.

Φαίνεται πως η EuroLeague δεν θα συνεχιστεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες. Αν υπάρχει ρίσκο για τις 18 ομάδες εδώ πέρα, η EuroLeague δεν θα κάνει το τουρνουά έτσι κι αλλιώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ