Ένα unfollow από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με νόημα

Ένα unfollow από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με νόημα

Μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για το θέμα Καλάθη. Τον έκανε unfollow, κίνηση που δείχνει τις γενικότερες προθέσεις του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άπειρος παράγοντας δεν είναι. Γνωρίζει πως κάθε κίνησή του μπαίνει στο… μικροσκόπιο κι από τη στιγμή που συνηθίζει να εκφράζεται μέσω social media και συγκεκριμένα μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, είναι δεδομένο πως κάθε ενέργειά του έχει τη δική της σημειολογία. Πόσο μάλλον το να κάνει unfollow τον Νικ Καλάθη!

Δεν είναι ο μοναδικός, καθώς έσβησε και τον Ταϊρίς Ράις και τον Τζίμερ Φριντέτ, δείγμα του ότι θέλει να στείλει μήνυμα πως τους έχει… διαγράψει από μέσα του. Κι από τον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως. Αλλά για τον Ράις είναι ελάχιστος ο αντίκτυπος, αφού ο Αμερικανός είπε ότι κόβει το μπάσκετ, άρα μικρό το κακό. Για τον Φριντέτ, είναι επίσης δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκέφτεται να τον κρατήσει, ειδικά με το συμβόλαιο που έχει.

Του Καλάθη είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε ούτε επίσημη τοποθέτηση, ούτε κάποια κίνηση από την πλευρά Γιαννακόπουλου, που να υποδεικνύει ότι κάτι τρέχει. Ναι, ήταν ακριβό το συμβόλαιό του, αλλά υπήρχαν στιγμές (ειδικά μετά από μεγάλες ατομικές εμφανίσεις, ή μεγάλες νίκες), που ο κ. Γιαννακόπουλος είχε δείξει (μέσω Instagram) την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του αρχηγού.

Φαίνεται ότι πλέον η ρήξη είναι οριστική, πως πάμε σε μια νέα εποχή στο «τριφύλλι», δίχως τον Καλάθη, με restart. Κι είναι δεδομένο ότι το να σταματήσει να ακολουθεί τον διεθνή πόιντ γκαρντ δεν είναι τυχαίο, δεν πρόκειται για μια… κίνηση της στιγμής, αλλά για κλιμάκωση μιας έντασης, που ενδεχομένως δεν έχει να κάνει μόνο με το ύψος του συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ