Μπαρτσελόνα: Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τον Ντιλέινι (pics)

Μπαρτσελόνα: Επιστροφή στις προπονήσεις, χωρίς τον Ντιλέινι (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν επέστρεψε από την πατρίδα του για τους Καταλανούς, οι οποίοι προχώρησαν στην πρώτη τους προπόνηση μετά την διακοπή.

Μετά τις αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τις ατομικές τις προπονήσεις στο Ciudad Deportiva, πάντα σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Στην προπόνηση όμως δεν βρέθηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι! Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τονίσει στο twitter ότι δεν έχει δεχτεί κάποια… πρόκληση από την ομάδα του για αυτό δεν ήρθε στην Βαρκελώνη. Οπως και να έχει, η λογική λέει ότι και θα κληθεί να επιστρέψει και θα του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο από τους Μπλαουγκράνα.

Την ίδια ώρα λοιπόν από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης οι υπόλοιποι παίκτες του Πέσιτς πέρασαν την ώρα τους στην προπόνηση. Το Ciudad Deportiva διαθέτει τρία διαφορετικά γήπεδα και έξι διαφορετικές μπασκέτες, με τον κάθε παίκτη της να έχει μία από αυτές στην διάθεσή της. Σύμφωνα με την καταλανική ομάδα, πάντα έχοντας τις απαιτούμενες αποστάσεις για να μπορέσουν να υπάρχουν οι απαιτούμενες υγειονομικές οδηγίες.

Η προπόνηση είχε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα ενώ συμμετείχαν σε αυτή και οι Λεάοντρο Μπολμάρο, Σέρχι Μαρτίνεθ και Ιμπου Μπάτζι από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ