«Θέλει Ουίλιαμς και Πλάις η Μακάμπι Τελ Αβίβ»

«Θέλει Ουίλιαμς και Πλάις η Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε και ο σέντερ της Εφές φέρονται να είναι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν πάει η ίδια η ομάδα να… ακυρώνει το όποιο Μέσο μιλάει για ενδιαφέρον της, διαρκώς χρεώνεται όλο και νέες περιπτώσεις αθλητών που ξεχώρισαν στην φετινή Ευρωλίγκα.

Όπως τονίζουν λοιπόν ισπανικά και σερβικά μέσα ενημέρωσης, ο Ταϊμπόρ Πλάις πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Αναντόλου Εφές, ενώ αμφίβολο είναι και το μέλλον του Ντέρικ Γουίλιαμς για την Φενέρμπαχτσε.

Στην… γωνία παραμονεύει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία εξετάζει και τις δύο περιπτώσεις για να μπορέσει να γεμίσει την ρακέτα της ενόψει της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από την Μακάμπι είναι ήδη ο Ρέινολντς, με τον μοναδικό σίγουρο στην front line της να είναι ο Οθέλο Χάντερ!

Το καλοκαίρι θα είναι θερμό και για τους Ισραηλινούς, που βέβαια τονίζουν ότι το μπάτζετ τους θα πέσει, καθώς δεν υπάρχουν εισιτήρια. και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ