Στην πόρτα της εξόδου της Μπασκόνια ο Σαβόν Σιλντς

Στην πόρτα της εξόδου της Μπασκόνια ο Σαβόν Σιλντς

Ο Σιλντς είναι δύσκολο να παραμείνει κάτοικος της χώρας των Βάσκων. Η συνεργασία του είναι απίθανο να ανανεωθεί, μετά δύο χρόνια παρουσίας.

Για δύο χρόνια πρόσφερε υπηρεσίες στην Μπασκόνια. Αξιόπιστος στην επίθεση, καθόλου αδιάφορος στην άμυνα, ήταν από τους… βασικούς συντελεστές, σε ό,τι καλό (και κακό) συνέβαινε στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, πως ο κύκλος του Σαβόν Σιλντς στους Βάσκους ολοκληρώθηκε και πως θα υποχρεωθεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κινητικότητα, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, οπότε ως πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από την Μπασκόνια, η οποία θα ψάξει άλλον παίκτη για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της. Ο Σιλντς πρόσφερε 9.5 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, έχοντας κάποιες εξαιρετικές βραδιές στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά κι αρκετές… λευκές νύχτες.

Αυτή η αστάθεια είναι που ενδεχομένως οδήγησε τους Βάσκους στην απόφαση να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους, να αναζητήσουν κάτι διαφορετικό. Πάντως, ο Σιλντς είναι μια πολύ καλή περίπτωση, γι’ αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας. Στα 31 του ο διεθνής Δανός φόργουορντ, έχοντας και διετή εμπειρία στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, θα συζητηθεί αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ